Gjerdset Turistsenter

Om Gjerdset turistsenter

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til Gjerdset Turistsenter. Vi er omgitt av de spektakulære Romsdalsfjellene, nær bukta og den kjente lakseelva Rauma som gjenåpnet i 2021. Turistsenteret har en stille og fredelig atmosfære, og er også veldig barnevennlig. Vi er et utmerket utgangspunkt for dagsturer til fots, på sykkel eller med bil. Nær den fantastiske Trollstigen, Trollveggen og et godt utgangspunkt for en dagstur til Atlanterhavsveien. Turistsenteret ligger ca. 20 minutter fra Åndalsnes; hvor du kan finne kjøpesenter, dagligvarebutikker, politi, restauranter, bensinstasjoner, barer osv…

Vi tilbyr en rekke forskjellige hytter og leiligheter, så at du finner noe som passe for deg og dine er vi ikke i tvil om! Du kan lese mer om våre hytter og leiligheter her. 

Hos oss har vi ingen resepsjon, noe som gir deg som gjest mer fleksibilitet når det kommer til både innsjekk og utsjekk. Du får nærmere instrukser om innsjekk og utsjekk etter du har bestilt ditt opphold, eller du kan sende oss en mail her om du har noen spørsmål.

Ønsker dere å ha med den firbeinte på tur? Dette er selvfølgelig lov hos oss, velkommen til både tobeinte og firbeinte!

Lurt å vite før du kommer:

Sengetøy er ikke inkludert i prisen av hytte eller leilighet, det kan leies utenom for 50,- per person. Det inkluderer et laken, et dynetrekk, et putetrekk og en stor håndduk. Dersom dere tar med eget sengetøy hjemmefra, eller om det er ønskelig å leie hos oss ønsker vi beskjed om dette før innsjekk.

Sluttvask av hytte og leilighet er ikke inkludert i prisen. Det kan kjøpes for 150,- for liten hytte og 350,- for stor hytte. Man kan vaske ut av hytten og leiligheten selv om man ønsker de