Gjerdset Turistsenter

Guided tur i fjellet
Guidet tur i fjellet

Med en lokalkjent og erfaren guide, er du i de beste hender på tur. I Romsdalen tilbys guidede turer til kjente turmål som blant annet Romsdalshorn, Vengetind, Store Trolltind, Kongen, Dronninga, Kvanndalstind og Juratind. Guidede turer får man og til Romsdalseggen og Nesaksla.

Romsdalen byr på vill og vakker natur. Her finnes det turer for de aller yngste til de som er vant med fjellklatring og tinderangling. For de som ønsker seg en heftig opplevelse, men ikke er så kjent i området, er det lurt å benytte seg av en guide. Finn en guide som har spesialisert seg på å ta med gjester på fjellturer. Uansett om man ønsker å klatre innendørs eller utendørs har Tindesenteret på Åndalsnes klatreutstyr til utleie.

Turer i alle kategorier

Guidene i Romsdalen har forskjellige kvalifikasjoner. Noen er gode på lengre fotturer, mens andre er eksperter på å klatre opp luftige fjellpartier. Å benytte seg av en guide gir trygghet og er med på å berike opplevelsen. Noen av de mest kjente turene er Romsdalseggen, Stabbeskaret til kanten av Trollveggen, Mannen, Romsdalshorn og fjellene i Vengedalen.

Et godt samarbeid

I Romsdalen er det flere selvstendige guideselskap som samarbeider med å fordele oppdrag etter kapasitet og aktivitet. Dette er med på å sikre at man får den opplevelsen man er ute etter. En erfaren og lokal guide gjør at turen blir både trygt, sosial, hyggelig og lærerik.